Vestbo Trio feat. Bjørn Fjæstad

30/11-2021
Lørdag den 2. april kl. 20.00

Blues, jazz og folkVestbo trio feat. Bjørn Fjæstad

Dørene åbner kl. 19.00

SIDDEPLADSER

Forsalg:
Gulv 125 kr. - Balkon 150 kr.

Dørsalg:
Gulv 150 kr. - Balkon 175 kr.

Køb billet

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Foreningen Medspil.

Der er ikke nummererede pladser
- derfor er det altid en god idé at møde i god tid før koncertstart.

Klik her for at blive medlem af Medspil >>

Vestbro Trio - på Facebook >>

 

Vestbo Trio feat. Bjørn Fjæstad

- En stærk trio møder en stor stemme!

Vestbo Trios koncerter har en særlig nerve, der på én gang er enkelt nærværende og samtidig tager publikum med på en rejse til fjerne vidder. I anledning af den nye udgivelse “Reflector” kan trioens innovative instrumentalmusik nu opleves med Bjørn Fjæstads stærke vokal på udvalgte numre.  

Der er således lagt op til en unik koncertoplevelse som både byder på stilsikre instrumentalnumre fra Vestbo Trio’s sammenspillede kollektiv, og Bjørn Fjæstads store stemme, som fortolker en række sange af bl.a. Leonard Cohen, Bob Dylan, Neil Young, Bill Fay m.fl. 

Igennem 10 år har Vestbo Trio forfinet sin unikke guitarbaserede instrumentalmusik i krydsfeltet mellem blues, jazz og folk. Vestbo Trio har en række succesfulde udgivelser bag sig, med lyd i topkvalitet og smukt artwork, der vidner om en forkærlighed for fysiske produkter på LP og CD. Seneste album “Gentlemen” gik nummer 1 på den danske Vinyl Top 40. 

Nu har Vestbo Trio et nyt es i ærmet: Det nye album "Reflector" er netop udkommet worldwide, og for første gang er der hér tale om et Vestbo Trio album, som både indeholder instrumentale numre og numre med vokal: Med Bjørn Fjæstad med ombord både live og på det nye album, slår samarbejdet musikalske gnister på den gode måde!

 Guitar: Michael Vestbo - Bas: Jesper Smalbro - Trommer: Eddi Jarl - Vokal: Bjørn Fjæstad